Transzferszolgáltatás, a reptéri parkolás új élménye

Milyen úton és módon tud újfajta érzést kölcsönözni a transzferszolgáltatás bármely repülőútnak? Egész pontosan mi mindent foglal magába ez az újszerű formátum, és mit nyer az, aki él vele?

 

 

A repülés témaköre eleve izgalmas topik, de az ilyesfajta innovatív megoldások még inkább izgalmassá tehetik. Minket sem hagyott sokáig nyugodni a kérdéskör, úgyhogy gyorsan kerekítettünk is belőle egy cikket. Reméljük, hogy az elolvasása komoly segítséget jelent majd.

Ami a transzferszolgáltatás létjogosultságát életre hívta

Ha ferihegy parkolásról van szó, akkor a prioritások a következők. Legyen gyors, kényelmes, biztonságos. Továbbá nem árt, ha maga a lokáció közel van a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez.

Többek között a Reptéri Parkoló Centrum kialakítása is úgy történt, hogy a felsorolt kritériumok maradéktalanul teljesüljenek. Vagyis minden előny meglegyen, lehetőleg hátulütők nélkül.

Persze némi rugalmasságra mégiscsak szükség volt, hisz közvetlenül a terminálra mégsem lehetett telepíteni a vadonatúj parkolóállomást. Az igazán örömteli fejlemény, hogy mondhatni még jobbat sikerült megálmodni.

Mit is foglal magába a transzferszolgáltatás a ferihegy parkolásnál?

Kifogástalan kényelmet és prémiumszintű kiszolgálást. Még azelőtt, hogy a repülőjárat felemelkedne velünk és elkezdenénk a várva várt utazást. A transzfer egy köztes lépcső a parkoló és a terminál között.

Indulásnál annyit jelent, hogy a parkolóhelyre történő megérkezést követően a csomagjainkat áttesszük a buszba, és egy pár perces utat követően máris az indulási terminálra fuvaroznak minket.

Érkezéskor, ahogy azt sejteni lehet, fordított a felállás. Mindössze egy telefont kell csak megereszteni, amint átvettük a csomagokat. Viszont az időtartam ekkor sem lesz több, az élmény viszont ugyanúgy kifogástalan.

 

 

Mennyit nyerhet az ember a reptéri transzferszolgáltatással?

Anyagi szempontból jó néhány ezer forintot ahhoz képest, mintha taxival tennénk meg az oda és visszafelé utat. Komfortérzet tekintetében még inkább megfizethetetlen a differencia ahhoz képest, mintha a BKK-t és a tömegközlekedést választanánk.

Szintén előny, hogy a reptér pár kilométeres közelségéig a saját autónk kényelmét élvezve érkezhetünk meg. Hasonló lesz a helyzet akkor is, amikor megjöttünk az útról és indulnánk tovább a dolgunkra.

Mindezzel együtt komoly hozzáadott értéket képvisel az is, ami a köztes időben borítékolható. Vagyis az, hogy az autónkat maximális biztonságban, őrzött helyen tudhatjuk. Sőt, nemcsak egy standard személyautóval, hanem igény szerint lakóautóval, kamionnal, motorkerékpárral vagy akár traktorral is meg tudjuk oldani a parkolást.

Útravalóként mi mást mondhatnánk, minthogy érdemes kipróbálni ezt a szolgáltatást, mert tényleg csak nyerhet vele az ember!