Okosotthonba okoshűtő való!

Manapság az okosotthon egyre közismertebb fogalommá válik. Sorra jelennek meg azok az újdonságok, háztartási eszközök és másféle megoldások is, amelyekkel a lakásunk sokkal kényelmesebbé, élhetőbbé válik.

 

 

Nem hiányozhatnak az ilyen háztartásokból az okoshűtők sem! Aki most keresne ilyen modellt, annak a premiumshop24.hu oldalán is megrendelhető Liebherr hűtőszekrényeket ajánljuk a figyelmébe! Nézzük, milyen megoldásokat kínálnak ezek a készülékek a mindennapok jobbá tételére!

Okosotthon rendszerbe való integrálás

Ahhoz, hogy bármilyen készüléket tudjunk működtetni távban is, okosotthon rendszerbe kell integrálnunk. Ez lehet például a világítás, a redőny, a napellenző vagy akár egy kávéfőző is: ha megfelelően összekötjük egy “központi aggyal”, akkor akár otthonunktól távol is tudjuk szabályozni a működésüket, ellenőrizni az állapotukat.

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában megtalálható Liebherr hűtők többsége is alkalmas arra, hogy egy jól kialakított okosotthonban helyet kapjon. Ehhez egy ún. SmartDevice Boxra van szükség, illetve a telefonunkra le kell tölteni az alkalmazást.

A Smart Device szolgáltatás által nyomon követhetjük a hűtő teljesítményét, jelzést kaphatunk, ha valami nem működik megfelelően (például nyitva maradt az ajtó), és mi magunk is be tudunk állítani bizonyos dolgokat a készüléken.

Egy jó példa erre: tegyük fel, hogy nagybevásárlásból tartunk hazafelé, és a tetemes mennyiségű élelmiszert gyorsan le szeretnénk hűteni. Már a kocsiból elindíthatjuk a SuperCool funkciót, amelynek következtében a hűtőszekrény belső hőmérséklete +2 °C-ra csökken. Így a vásárolt áruk rövid időn belül lehűlnek majd.

További okos funkciók

Nézzük a Liebherr hűtők további előnyeit is! Milyen extra funkciókkal vannak még felszerelve, amelyek megkönnyíthetik a mindennapi használatot?

  • SuperFrost: A fagyasztókban található ez a funkció, hasonló az előbb említett SuperCoolhoz. Itt -32°C-ra csökken a hőmérséklet szintén a gyorsabb fagyasztás érdekében. A cél: megőrizni a tárolt élelmiszerek vitamintartalmát.
  • NoFrost: Szintén a fagyasztóknál találjuk meg ezt a módozatot. Lényege, hogy nem lesz többé szükség leolvasztásra, mert a levegőkeringetés kiszorítja a párát a fagyasztó belsejéből.
  • DuoCooling: A kombinált hűtőknél létrejöhet a független vezérlés, a két rész között nem terjednek át a szagok, mivel légcsere sincs köztük.

Aki személyesen szeretne meggyőződni a készülékek további jó tulajdonságairól, annak érdemes ellátogatnia a premiumshop24.hu budapesti bemutatótermébe!

 

 

Számos extrával számolhatunk még

A bemutatóteremben is találkozhatunk az olyan modellekkel, amelyek az alapfelszereltségen túl további extrákat kínálnak, és amelyek szintén működtethetők SmartDevice alkalmazással. Ilyen például a Bottle Timer funkció: ha elfelejtettük behűteni az italokat a vendégség előtt, csak tegyük a fagyóba az üvegeket, és indítsuk el az alkalmazást.

Kellő időben a telefonunk figyelmeztetni fog, hogy ideje kivenni az italokat. Ilyenekre is jó többek közt egy okoshűtő!