A kültéri bútorok is lehetnek eredetiek, dizájnosak

A vendéglátóhelyek, szállodák teraszai, kerthelyiségei különleges hangulatot áraszthatnak egy jól sikerült kialakítást követően exkluzív bútoraik révén, és rendkívül vonzóvá, népszerűvé tehetik a helyet.

 

 

A stílusosan kialakított éttermek csábítóak az arra fogékony vendégek számára, maradásra, fogyasztásra bírhatják őket, meghatározhatják a vendégkört, ami komoly előnyt jelenthet a tulajdonosoknak. Érdemes tehát áldozni dekoratív és egyedi kültéri bútorokra.

Erre a dizájn hazájának számító Olaszországból származó, a Dublinonál kapható Nardi bútorok nagyszerű példák. Vidám, a mediterrán nyarakat, a napfényt idéző színek és a letisztult formák jellemzik ezeket a kültéri darabokat. Teremtsen izgalmas hangulatot a teraszon dizájn bútorokkal!

Társasági élet a szabadban

A meleg, napfényes nyári napok hangulata semmihez sem fogható, legszívesebben odakint töltenénk minden időnket. A kellemes árnyékot nyújtó teraszokon zajlik az élet, és naplemente után is sokakat a szabadba csábít a kellemes hőmérséklet.

A vendéglátóhelyek teraszain is sokan ücsörögnek késő estig, nagy előny egy étteremnek, bisztrónak, kávézónak, ha rendelkezik kültérrel. Azonban ahhoz, hogy a vendégeknek legyen kedve ott időt tölteni, kényelmes bútorok és tökéletes árnyékolók szükségesek. Jó kis törzsközönséget lehet építeni, ha megfelelő színteret biztosítunk a vendégek számára finom ételekkel és italokkal, barátságos és profi felszolgálással, valamint komfortos és stílusos berendezéssel.

Vidám, stílusos és strapabíró kültéri bútorok

Szerencsére ma már a műanyag bútorok nem a korábbi évtizedek silány minőségű műanyag kerti székeit és asztalait jelentik, hanem magas minőségű, élettel teli színekben pompázó tartós darabokat. Nagyszerűek otthoni teraszokra, bárok, éttermek szabadtéri helyeire.

Számos stílusban készülnek, napjainkban igen népszerűek a strapabíró és esztétikus műrattan bútorok, de kaphatóak kiváló minőségű üvegszálas polipropilénből készült, élénk színekben pompázó dizájn bútorok is. A Nardi kollekció valamennyi eleme rendkívül strapabíró, törésálló és biztonságos, így vendéglátóhelyekre is ideális.

A kerti berendezések anyaga ellenáll az UV sugárzásnak, így egyedülállóan hosszú ideig megőrzik ellenállhatatlan, tündöklő színüket. A székek kiképzése is tökéletes a kültéri használatra, ugyanis a széklábak csúszásmentes bevonattal rendelkeznek, így nedves időben és felületen is biztonságosan használhatók. Mindezek mellett még kényelmesek és rendkívül dekoratívak is.

 

 

Mutassa meg vendégeinek, mi a dolce vita!

Alakítsa ki étterme, kávézója teraszát, kerthelyiségét letisztult, minimalista stílusban, de csempéssze bele a mediterrán tájak életérzését is a Nardi kollekciói révén! Idézze meg a tengerpartok és az olasz kisvárosok hangulatát olasz dizájner bútorokkal!

Amennyiben röviden kellene jellemezni az olasz gyártó székeit, asztalait és bárbútorait, a trendi vonalak, minőségi alapanyagok és hosszú élettartam írhatná le leginkább azokat.