Munka egy belsőépítésszel: egy befektetés, amely hamar megtérül

A belsőépítész szerepe rendkívül fontos lehet egy lakás vagy ház átalakításánál, felújításánál. Sokan úgy gondolják, hogy felfogadása csak “felesleges”, plusz költséggel jár, azonban ez nem is állhatna messzebb a valóságtól. Cikkünkben bemutatjuk, miért!

 

 

 

Egy gazdaságos döntés – hosszú távon is

A lakberendezés számos kiadással jár, ez tény. Ez az, ami sokakat el is riaszt attól, hogy egy valódi profi segítségét vegyék igénybe. Ám egy elismert, szakmájához értő szakemberrel vagy csapattal – mint a LivDan Home lakberendezői és belsőépítészei csak nyerhetünk.

Hiszen egy szakértő belsőépítésszel való együttműködés olyan előnyökkel is jár, melyekre elsőre nem is gondolnánk. Az egyik ilyen, hogy ők pontosan tudják, hogy miben érdemes és miben nem kompromisszumokat kötni, legyen szó akár burkolatokról, akár bútorokról. Emellett a belsőépítészek, kapcsolataik révén gyakran kapnak mennyiségi kedvezményeket az anyagokra, amelyek előnyeiből mi is részesülhetünk. Az előre, alaposan megtervezett projektek pedig segítenek elkerülni a későbbi meglepetéseket és pótköltségeket is.

Kevesebb idő és energia, gyorsabb munka

Az időt és energiát is megspórolhatjuk a belsőépítésszel való együttműködéssel. Ők ismerik a piacot, és hatékonyan tudnak döntéseket hozni a projekteknél. Nem kell órákig keresgélnünk egyedül a tökéletes bútorokat, szőnyegeket vagy dekorelemeket. Szakértőnknek ugyanis már van elég piacismerete ahhoz, hogy tudja, mit hol kell keresni, hogy a legjobb ár-érték arányban vásárolhassunk. A belsőépítészek által lehetőségünk nyílik az egyedi igényeink kivitelezésére is, hiszen ők minden lépésnél ott vannak és fogják a kezünket, hogy minden simán menjen.

A drága hibákat is elkerülhetjük egy szakértő belsőépítész segítségével. Ha ugyanis a kellő háttérismeret nélkül választjuk ki az adott burkolatot, és ráadásul még problémás minőségben is, előfordulhat, hogy azt később le kell cserélni. Így a stressz-szintünket is minimalizálhatjuk, hiszen nem kell aggódnunk a felmerülő, megoldhatatlan problémák miatt.

Különösen érdemes akkor együttműködnünk egy neves belsőépítésszel, ha luxusingatlanunkból szeretnénk kihozni a legtöbbet. Ha nincs különösebb anyagi korlát a projektre, az álomprojektet jelenthet minden belsőépítésznek. Így biztosabbak is lehetünk benne, hogy nem pazaroljuk el a drága alapanyagokat: egy szakértő szeme a legtöbbet hozhatja ki terveinkből.

 

 

Részleges vagy teljes körű együttműködés

A belsőépítésszel azonban többféle módon: részlegesen és teljeskörűen is együttműködhetünk. Minden csak attól függ, hogy mennyire szeretnénk beleszólni a tervezésbe és a kivitelezésbe. Ők mindent kézben tartanak, és gondoskodnak róla, hogy a projekt végig zökkenőmentesen menjen.

Egy belsőépítésszel való együttműködés tehát egyszerre egy költséghatékony, idő- és energiatakarékos megoldás. Egy vagy több, szakértő szem által álmaink otthona valóra válhat – ráadásul hamarabb, mint hinnénk!