Az egyik legnépszerűbb promóciós termék: a reklámtáska

Bármilyen üzletbe, szupermarketbe megyünk be, a pénztár közelében garantáltan találni fogunk céglogóval ellátott reklámtáskákat. Ez kifejezetten jól jön, ha elfelejtettünk magunkkal vinni saját táskát. Ráadásul reklámtáskából már többféle kialakítás is elérhető: egyre népszerűbbek azok, amelyeket többször is lehet használni.

 

 

Promóciós célokra a legjobb választás

Számtalan helyzetben lehet reklámtáskát használni. Természetesen a legegyszerűbb módja az, ha a pénztárnál helyezünk el párat, hogy a vásárlóknak mindig legyen mibe pakolni. Ma már ezenkívül reklámajándékként is lehet használni. Akár egy egész ajándékcsomagot összeállíthatunk benne. A Zefi Reklámajándék bevásárlótáska kínálatában garantáltan megtalálhatjuk azt az alapot, amin aztán elhelyezhetünk egy egyedi emblémát.

Promóciós szempontból kifejezetten hatékony eszköznek számít a reklámtáska. Különösen igaz ez a tartósabb darabokra, amiket nem csupán egyszer lehet használni. A táska előnyei közé tartozik, hogy egy jól elhelyezett emblémát mindenki látni fog. Ha valaki egy ilyet visz a bevásárlásra, akkor passzív módon több tucat, több száz emberhez el lehet még jutni. Ez még jobban növeli az egész promóció, kampány hatékonyságát. Pláne, ha minőségi alapanyagból készül a termék.

Továbbá a fenntartható, környezetvédelmi célokhoz is hozzájárulhatunk. A környezettudatos cégeket általában a vásárlók is jobban preferálják. Újrahasznosított anyagból készült táskát, vagy éppen papírtáskákat is adhatunk a vásárlásokhoz. A mindennapokban is rendszeresen használhatják a reklámtáskákat, ezért is ajánlott a promóciókba határozottan beépíteni őket.

Költséghatékony reklámajándék

Ezek az eszközök egyáltalán nem jelentenek nagy költséget a cégek számára. Viszont sokkal nagyobb hatást lehet velük elérni. Akár minden egyes nagyobb vásárláshoz adhatunk ajándékba egy egyedi, minőségi terméket. Ráadásul tipikusan egy olyan eszközről, kiegészítőről beszélünk, amiből egyszerűen nem lehet elegendő otthon. Mindig jól jön plusz egy tartalék a konyhába, az autó csomagtartójába, hogy ne a boltban kelljen megint egy újat vásárolni.

 

 

Nagy felület a szlogenek megjelenítésére

A reklámtáska előnyei közé tartozik az is, hogy a cég logója mellett más grafikai elemeket is meg lehet rajta jeleníteni. Akár egy komplett szlogen is elfér rajta. Tökéletes választás, ha egy új terméket, szolgáltatást vezetünk be, és ezzel próbáljuk felhívni rá a figyelmet.

Ha pedig egy nagyobb rendezvényt, eseményt szervezünk, akkor annak jelmondatát, arculatát is elhelyezhetjük rajta, hogy pontosan tudja mindenki, mégis mikor és hol kapta az adott reklámtáskát. A hatékony marketingkampány egyik alapjának számít a táska, ezért sem szabad kifelejteni a promóciókból. Kisebb és nagyobb vállalkozások egyaránt használhatják reklámcélokra.