böllérverseny

VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztivál

VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztivál A közelmúltban a VIII. Abádszalóki Tiszator Böllérvfesztiválon Bertalan Lászlónak – a Tiszadobi Gyermekvédelmi Központ igazgatójának és munkatársainak - sok hetes előkészítő és szervező munkájának köszönhetően népes csapat nevezett be résztvevőként a méltán híressé vált böllérversenyre.

XII. Nemzetközi Böllérverseny Napkoron

 

A XII. Nemzetközi Böllérverseny sajtótájékoztatóján többek között Dr. Spinyhért Zsolt, Napkor Község polgármestere és Támba Miklós, a rendezvény főszervezője számolt be a 12. alkalommal megrendezésre kerülő böllérverseny részleteiről.
 

Kolbásztöltési rekord született a Napkori Böllérversenyen

Magyarország eddigi leghosszabb, 368 méter hosszú, egybefüggő kolbászát töltötte meg egy debreceni csapat a jubileumi Napkori Sunshine Böllérversenyen.
 

Szombaton startol a X. Sunshine Böllérverseny Napkoron

NapkorJanuár 29-én, szombaton ismét malacvisítástól lesz hangos a napkori Napkorona Udvarház. Az idei X. Sunshine Böllérversenyre eddig közel negyven csapat jelezte részvételét, többen a határon túlról. Erdélyből itt lesz Kaplony és Erdőd csapata, de jönnek az ukrajnai Szalánkról és a szlovákiai Kaposkelecsényről is.

IX. Nemzetközi Böllérverseny Napkoron

Böllérverseny Napkor Újra fogópálinka, disznótoros, és sztárvendégek Napkoron! 9. alkalommal rendezik meg a nagy sikerű Nemzetközi Böllérversenyt a Napkorona Udvarházban, 2010. január 9-én.

Feliratkozás RSS - böllérverseny csatornájára