diáksport

Diáksportfesztivál Kisvárdán

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) 2018. májusától kezdődően az EFOP 3.2.10-16 Tehetséggondozás sport által elnevezésű kiemelt projektjében diáksportfesztiválok (ún. grassroots sport) módszertani fejlesztését valósítja meg. A fesztiválok célja, hogy a résztvevő alsó tagozatos gyermekek számára kontrollált versenykörülmények közötti, változatos tanulási lehetőségeket kínáljunk, és pozitív sporttapasztalatokat nyújtsunk az élethosszig tartó rendszeres testmozgás megalapozása érdekében.

A Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Diáksport sikere

2011. január 20-án 11.00 órai kezdettel került sor a 2009/2010. tanévi diákolimpiai országos döntőkön kiemelkedően teljesítő oktatási intézmények díjátadó ünnepségére, melynek ebben az évben is Budapesten, a Magyar Sport Háza adott otthont.

A nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium a legeredményesebb

A nyíregyházi Vasvári Pál gimnázium a legeredményesebbJanuár 15-én, pénteken Budapesten a Magyar Sport Házában adták át az iskolai és diáksportban kiemelkedő tevékenységet végzett intézmények és testnevelők jutalmait. Az országos listáról három iskola is a díjazottak közé került, ezen kívül a megyék összesített pontversenyében is jó eredményt értünk el.

Feliratkozás RSS - diáksport csatornájára