Ki Mit Tud

II. Városi Nyugdíjas Ki Mit Tud" díjazottjai

2013. március 20-án 11 órától megrendezésre került a II. Nyugdíjas Városi Ki Mit Tud?. A rendezvény Nyíregyháza Megyei Jogú Város, a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség és az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság közös szervezésében valósult meg.

Ki Mit Tud Nyíregyháza - Döntő

Ki Mit Tud Nyíregyháza - Döntő December 13-án rendezik meg a Nyíregyházi Ki Mit Tud? döntőjét a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum hangversenytermében 19.00-órától. A gálán közreműködik a 4 for Dance, Beke Éva és Árendás Miklós és az ARSIS.

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - második középdöntő

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - második középdöntőNovember 21-én szombaton rendezték meg a Nyíregyházi Ki Mit Tud? második középdöntőjét a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum hangversenytermében.

SMS-ben is lehet szavazni a Nyíregyházi Ki Mit Tudból kiesettekre

SMS-ben is lehet szavazni a Nyíregyházi Ki Mit Tudból kiesettekreSzombat délután tekinthette meg a nagyérdemű a Nyíregyházi „Ki mit tud?” első középdöntőjét a VMK-ban. De a kiesettekre is lehet még szavazni sms-ben, így a közönség is bejuttathatja kedvencét a döntőbe.

Ki Mit Tud Nyíregyháza 2009 - Nyilvános középdöntő

Ki Mit Tud Nyíregyháza 2009 - Nyilvános középdöntőKözépdöntőjéhez érkezett a Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009. Az érdeklődőket a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum Hangversenytermébe várják,  november 14-én és 21-én, 14 órától.

Felsősimai Toros Nap

Felsősimai Toros Nap Felsősimai Toros Nap, néven főzőversenyt rendeznek Felsősimán október 17-én. A Felsősimai Művelődési Ház által rendezett eseményen a főzőverseny mellett majorette csoport, játszóház, ingyenes játékok, és a Nyíregyházi Ki Mit Tud versenyzői várják az érdeklődőket.

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - első nyilvános elődöntő

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - első nyilvános elődöntő A Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 Nyilvános első elődöntőjén szeptember 26-án a  művelődési központban, többek között énekeltek, táncoltak, és bűvészkedtek a tehetséges fiatalok. A zsűrit két ismert személyiség - Oláh Ibolya és Pély Barna - is erősítette.

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - Nyilvános elődöntő

Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 - Nyilvános elődöntő A Nyíregyházi Ki Mit Tud 2009 Nyilvános elődöntőjére várják az érdeklődőket a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum Hangversenytermébe, 2009 szeptember 26. és október 3-án, 14 órától.

NYÍREGYHÁZI "KI MIT TUD?" 2009.

NYÍREGYHÁZI "KI MIT TUD?" 2009. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének Kulturális és Civil Kapcsolatok Bizottsága „KI MIT TUD?” néven városi tehetségkutató vetélkedőt hirdet ének, hangszeres zene, tánc, vers és próza, dráma (színdarab), valamint egyéb szórakoztató kategóriákban.

Feliratkozás RSS - Ki Mit Tud csatornájára