undefined

Nemzetközi elismerést kapott Szabó Márta

Nemzetközi elismerést kapott Szabó Márta, a Móricz Zsigmond Színház színművésze. A Prisma Independent Film Awards 2023. augusztusi fordulójának zsűrije a legjobb színésznő díjával jutalmazta.

Közeledik a második féléves helyi adók befizetésének határideje Nyíregyházán is

A Polgármesteri Hivatal Adóosztálya elkészítette és szeptember első napjaiban elkezdte kiküldeni az érintett adózóknak a második féléves „Adószámla Fizetési Értesítőket". A kiküldött 22.575 darab értesítő tartalmazza az adózó befizetni elmulasztott adótartozását és a 2022. II. félévre esedékes helyi adókat és az esetleges késedelmi pótlékokat, bírságokat. A 2022. II. félévre esedékes adók törvényes befizetési határideje szeptember 15. napja.

Újabb VIDOR díjak kerültek átadásra

Ötvös András nyerte el az idei VIDOR Fesztiválon a legjobb férfi epizódalakításért járó Brighella-díjat, az Orlai Produkciós Iroda – Határátlépések és a Hogy szeret a másik című előadásaiban nyújtott teljesítményéért.

 

Ideiglenes útlezárások az ifjúsági világkupa miatt

A One Belt One Road Hungary Nemzetek Kupája UCI Ifjúsági Világkupa nemzetközi kerékpárverseny lebonyolítása során ideiglenes útlezárásokra kell számítani Nyíregyházán. Az előzetes nevezések alapján 21 ország 130 versenyzője áll majd rajthoz augusztus 20. és 22. között.

Szabolcs megye lordjai

Kilencmillió forintot érő adózatlan dohányt foglaltak le néhány nap leforgása alatt közúti ellenőrzésen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei munkatársai. A több mint ötezer doboz cigarettát és a csempészetükhöz használt autókat a pénzügyőrök lefoglalták.

Mozdulj Nyíregyháza! – tájékoztatás

Szeretnénk tájékoztatni a kedves lakosságot, hogy február 28-án pénteken és március 2-án hétfőn a Kodály iskolában tartott foglalkozások elmaradnak. Március 3-ától (keddtől) változatlanul folytatódik a program.

Fakivágás lesz a Toldi utcán

Nyíregyházán, a Toldi utca 54/B. szám előtti parkoló területén a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2020.01.31-én fakivágási munkálatokat végez.

 

Feliratkozás RSS - undefined csatornájára