Első Nyírségi Fejlesztési Társaság

Sikeres projekt: Együtt a család!

Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság 2019. július 01-én indította és 2020. április 30-án zárta a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00679 azonosítószámú projektjét, melyet 3 millió forintból valósított meg az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában.

Információs nap és műhelymunka Nyíregyházán

1%A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Szolgáltató Központot működtető Első Nyírségi Fejlesztési Társaság és az Állatbarát Alapítvány 2011. február 2-án 10 órától (várhatóan 14:30 óráig) 1%-os információs napot és műhelymunkát szervez.
 

Lezárult a Talpraállástól az intézményesülésig projekt

Lezárult a Talpraállástól az intézményesülésig projektLezárult az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság és az Inspi-Ráció Egyesület szervezésében a „Talpraállástól az intézményesülésig” – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztését segítő projekt. A részt vevő civil szervezetek nagyon hasznosnak ítélték a programot.

Perifériáról a társadalomba - záró konferencia

Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság szervezésében kerül megrendezésre a Perifériáról a társadalomba” – szektorok összefogása a társadalmi esélyegyenlőségért” című projekt Záró konferenciája. A rendezvény  2010. február 24-én 11:00 órától a Nyírségi Civilházban, Nyíregyházán kerül megrendezésre.

A nyíregyházi Civil Karácsony programja

A nyíregyházi Civil Karácsony programjaElkészült a nyíregyházi Civil Karácsony végleges programja. A december 13-án 10.00 órakor kezdődő rendzvényen két helyszínen, egészen estig folyamatos programok, előadások és színpadi produkciók várják az érdeklődőket.

Civil Karácsony Nyíregyházán

Civil Karácsony NyíregyházánCivil Karácsonyt szervez december 13-án a Első Nyírségi Fejlesztési Társaság. Lesz közös karácsonyfa díszítés, szakmai műhely beszélgetések, és a Nyíregyházi Civil Fórum évvégi állófogadása.

CivilPont lett az „ALTERNATÍVA” Ifjúsági Tér

CivilPont lett az „ALTERNATÍVA” Ifjúsági Tér Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság sikeres pályázati programjának keretében (NCA-ÖNSZ-09-A) 2009. októberétől Civil Információs Pont működik a Nyírpláza Bevásárló és Szórakoztató Központban.

Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság munkaerő -piaci projektje

Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság munkaerő -piaci projektje Az Első Nyírségi Fejlesztési Társaság 2008. szeptember 1-jén indította munkaerő-piaci projektjét „Perifériáról a társadalomba” – szektorok összefogása a társadalmi esélyegyenlőségért címmel.

Feliratkozás RSS - Első Nyírségi Fejlesztési Társaság csatornájára