Krúdy Vigadó

SóstóSerfeszt 2016

SóstóSerfeszt 2016 Hatodik alkalommal rendezik meg a Sóstó Serfesztet Nyíregyháza-Sóstón, a Krúdy Vigadó melletti téren, augusztus 5-6 között. Pénteken a mulatósé, szombaton pedig a retró zenéé a főszerep. Emellett persze gasztronómiai különlegességek, vásártér, népi játékok és egyéb szórakoztató programok várják az érdeklődőket. Természetesen a sör is folyni fog minden mennyiségben, 80 féle közül válogathatunk az ingyenes fesztiválon.

Sóstó SerFeszt 2014 Nyíregyházán

Augusztus 15-17 között ismét hazánk és Európa 50 legjobb söre, koncertek garmada és a hazai konyha legjobb ízei várják az érdeklődőket Nyíregyháza-Sóstófürdőn.

Civil Nap Nyíregyházán

Civil Nap Nyíregyházán A Nemzetközi Pszichiátriai Kongresszus 2010. szeptember 9-11. között kerül megrendezésre Nyíregyházán. A Kongresszus utolsó napján, szeptember 11-én szombaton 10-16 óra között a szervezők Civil Napot tartanak, melynek apropója az Öngyilkosság megelőzésének világnapja.

Frizbi Road Show Nyíregyházán

Road show-ra indul a Frizbi - Nyíregyházán állomásoznak július 24-én Hajdú Péterék Nyíregyházára július 24-én érkezik a road show a TV2 sztárjaival, így Hajdú Péter mellett Bagi Iván és Nacsa Olivér, valamint Joshi Bharat vezeti a szombati nagyszabású ceremóniákat. Kezdésként a helyiek mérhetik össze főzőtudásukat a Krúdy vigadónál, majd szintén Sóstón kerül megrendezésre az a médiafoci is, amiben egy nyíregyházi csapat mérkőzhet meg a TV sztárjaival.

Buzánszky Jenő Nyíregyházán

Buzánszky Jenő Nyíregyházán Jótékonysági estet szervezett a Sport és Kulturális Szalon Kft. megyénk veterán labdarúgó csapatának támogatására. A sóstói Krúdy Vigadóban megtartott rendezvényen megjelent Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat egykori hátvédje is.

Focilegendák Nyíregyházán

Nyíregyházán az Aranycsapat A Sport és Kulturális Szalon Kft. jótékonysági estet szervez 2010 június 26-án a Krúdy Vígadóban a  Kft. által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei veterán labdarúgó csapat hazai és nemzetközi szereplésének támogatására.

Kelet-Magyarországi Regionális Szakmai Nap Nyíregyházán

Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok - Kelet-Magyarországi Regionális Szakmai Nap - NyíregyházaAz Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége Kelet-Magyarországi Regionális Szakmai Napot tart Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdőn a Krúdy Vigadóban október 16-án pénteken.

Feliratkozás RSS - Krúdy Vigadó csatornájára