Nyírbogdány

Kerékpárral az aratóversenyre

Ezúttal egy hagyományőrző rendezvényre gurulunk el Nyírbogdányba, ahol a kézi aratást elevenítik fel a szervezők. A program során az érdeklődőknek bemutatják, hogy zajlott hajdanán az aratás, marokszedés, kévekötés, keresztrakás és a cséplés.

Megindult Nyírbogdányban a csapadékvíz-elvezetés fejlesztése

Nyírbogdány Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Települési környezetvédelmi infrastruktúra fejlesztések elnevezésű pályázati konstrukcióban 402,33 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

Állati hűség a halálon túl is

Újabb megrendítő példáját, láthattuk a kutyák csodás ragaszkodásának. Nyírbogdány külterületén őrizte tegnap elütött társát ez a kis méretű szuka kutyus.

Mától Nyírbogdányi Falunap

  Szeptember 10-12 között rendezik meg a Nyírbogdányi Falunapot. A rendezvényen többek közt fellép Détár Enikő, Lola, Demjén Ferenc és a Unique együttes is. Ezen kívül főzőverseny, majorettbemutató, sport- és ügyességi verseny is várja az érdeklődőket.

Vontatott autó vezetője halt meg a balesetben Nyírturánál

Vontatott autó vezetője halt meg a balesetben Nyírturánál  Pénteken hajnali 4 óra körül a 4-es főút Nyírtura és Nyírbogdány közötti szakaszán történt halálos baleset. A jelenlegi adatok szerint egy műszaki hibás személygépkocsit vontatott egy másik autó, amikor a vontatókötél eddig tisztázatlan okból elszakadt.

Vízbe fulladt egy kamasz, egy fiatalember után még folyik a kutatás

Vízbe fulladt egy kamasz, egy fiatalember után még folyik a kutatás Vasárnap napközben Nyírbogdánynál a Lónyai-csatornába fulladt egy 15 éves vasmegyeri fiú. A kamasz két barátja egy kötélre erősített gereblyét dobott be neki, de nem tudták kihúzni. A holttestet a tűzoltók emelték ki. Bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Fogyatékos személyek nappali otthona Nyírbogdány községben

Fogyatékos személyek nappali otthona Nyírbogdány községben  EU-s támogatásból létesül 32 férőhelyes fogyatékos személyek nappali otthona Nyírbogdány községben. A Nyírbogdányi Református Egyházközség leromlott állapotú, használaton kívül lévő önkormányzati tulajdonú épületet újít fel.

Kisvárda - Baleset buktatta le a betörőket

Kisvárda - Baleset buktatta le a betörőket Szombaton hajnalban a 403-as főút Nyírtura és Nyírbogdány közötti szakaszán előzés közben meghúzta egy vele azonos irányban haladó autó oldalát, majd megállás nélkül továbbhajtott egy személygépkocsi.

Feliratkozás RSS - Nyírbogdány csatornájára