Beke Éva

Több millió néző előtt énekelt Beke Éva

Beke ÉvaA lengyel Carpathia Fesztivál idén az eddigieknél is nagyobb szabású volt, hiszen élőben közvetítette a showt Lengyelország második legnézettebb televízió adója. A nyíregyházi Beke Éva mellett két eurovíziós énekes is szerepelt.
 

Jótékonysági Rendezvény és Gálaest a BuSzaCsában

Jótékonysági Rendezvény és Gálaest a BuSzaCsában A vörösiszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére szerveznek Jótékonysági Rendezvényt és Gálaestet a 4 For Dance és Barátai, az Alapfokú Művészeti Iskolák összefogásával, november 14-én.

Beke Éva Bulgáriába készül

Beke Éva Bulgáriába készülLengyelország helyett idén Bulgáriában képviseli Magyarországot és Nyíregyházát a szabolcsi énekesnő, Beke Éva. Bár mára már nemzetközi hírnévre sikerült szert tennie, visszatérve a gyökereihez, egyre gyakrabban örvendezteti meg a nyíregyházi zenekedvelő közönséget tehetségével és hangjával.

Malek Andrea koncert Nyíregyházán

Malek Andrea koncert NyíregyházánMárcius 12-én 19 órától láthatja a nyíregyházi nagyérdemű Malek Andrea estjét a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrumban. Az est különlegessége, hogy Malek Andrea vendége egykori tanítványa Beke Éva, akivel mind a mai napig barátok.

Feliratkozás RSS - Beke Éva csatornájára