ivartalanítás

Újabb ingyenes ivartalanítási akció Szabolcsban

A Baptista Szeretetszolgálat ingyenes ivartalanítást szervez 2024. júniusában kutyák számára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Paszabon élőknek. Még lehet jelentkezni!

Ingyenes macska ivartalanítás Szabolcsban

A Macs-Eb Remény Állatvédő Egyesület ingyenes ivartalanítási akciót hirdetett Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, azon belül is a Kisvárda és környéki cicák részére.

 

Újabb ivartalanítási akció Szabolcsban

Hamarosan itt a tavasz, idejében kell gondolni házi kedvenceink esetében a nemkívánt szaporulatra. Akinek az ivartalanítás nehézséget okoz, annak gyakran segítenek az önkormányzatok, és állatvédő szervezetek akciói. Most a Szabolcs vármegyei Fehérgyarmat környékieknek szeretnénk felhívni a figyelmét egy lehetőségre!

Ivartalanítási akció Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A "Közös ügyünk az állatvédelem" Alapítvány 3.000.000 Ft támogatási összeget biztosított gazdás kutyák ivartalanítására Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében !  - tájékoztatott a PCAS Állatmentő Egyesület.

Macskadömping a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnál

„Alapítványunk macskaháza zsúfolásig megtelt” olvashatjuk az Állatotthon kapuján. Ez a mondat manapság szinte minden állatvédő szervezet esetében megjelenik. Ennek oka –talán nem meglepő módon- az emberi felelőtlenség. 

Lángoló érzelmek - a kutyáknál

Mint minden évben, idén is elérkezett az az időszak, amikor a kutyák életében a l'amour kerül előtérbe. A kutyák ösztöneiket követve elkóborolnak, baleset éri őket, hetekre, hónapokra eltűnnek. 
 

„Együtt a kóbor ebekért”

Az Állatbarát Alapítvány nem első ízben rendezi meg a civil állatvédő szervezetek közötti kerekasztal beszélgetést, 2013 februárjában is megtartottuk, akkor 6 szervezet, köztük a budapesti Rex Alapítvány is képviseltette magát.

Végéhez közeledik (ÁPRILIS 30-ig) a kedvezményes ivartalanítási kampány!

Állatbarát AlapítványHamarosan véget ér az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Megyei Jogú  Város Önkormányzata és az akcióban részt vevő  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állatorvosok közös  összefogásaként az  ivartalanítási kampány.

Ivartalanítási akció április végéig Nyíregyházán

Állatbarát AlapítványÁprilis 1-től április 30-ig az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az akcióban részt vevő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állatorvosok közös kampánya révén ivartalanítási akció vette kezdetét.

Sikeres az ivartalanítás

Sikeres az ivartalanítási akció Még mindig lehet jelentkezni a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Megyei Állatorvosi Kamara és az Állatbarát Alapítvány által szervezett ivartalanítási akcióra.  Az akció június 30-ig tart, eddig az időpontig lehet átvenni a kuponokat az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában.

Sikeresen zárult az ivartalanítási kampány

Sikeresen zárult az ivartalanítási kampányA kóbor állatok száma folyamatosan növekszik a megyében, az Állatotthon folyamatosan teltházzal üzemel, egy megüresedett helyre 25-30 kutya és cica várakozik.  A legjobb megoldás a felesleges szaporulat megelőzésére az ivartalanítás. A legutóbbi kampány sikeressége és a kóbor állatok problémájának megoldása miatt az Állatbarát Alapítvány tavaszra újra ivartalanítási akciót tervez.

Még tart az ivartalanítási akció

Féktávnál tart ivartalanítási akció. A kóbor állatok számának növekedése és az állatvédelmi problémák megelőzése miatt fogott össze a Nyíregyházi Városüzemeltetési Kft, az Állatorvosi Kamara Szabolcs Szatmár Bereg megyei szervezete és az Állatbarát Alapítvány.

Ivartalanítási Akció az Állatbarát Alapítványnál

 Ivartalanítási Akció az Állatbarát AlapítványnálA kóborállatok száma folyamatosan növekszik a megyében, az Állatotthon folyamatosan teltházzal üzemel, egy megüresedett helyre átlagosan 20-30 kutya és cica várakozik. A legjobb megoldás a felesleges szaporulat megelőzésére az ivartalanítás.

Feliratkozás RSS - ivartalanítás csatornájára