munkaruha

Munkaruházat szitanyomással

Te tudod mi az a szitanyomás? Nem, nem a pékek nyomják oda valahova a szitát, hogy finomabb legyen tőle a kenyértészta. Ez egy olyan nyomdai eljárás, amely során festéket vagy tintát egy finom háló (szitanyomat) segítségével visznek fel egy felületre.

Miért fontos a munkavédelmi kabát használata?

A ház körüli munka sok veszélyt rejt magában. Éppen ezért fontos, hogy mindig gondoskodjunk a megfelelő munkavédelmi kellékek használatáról. Ilyen például a kabát is, melynek viselése rengeteg komoly sérüléstől óvhat meg minket.

A dolgozók védelmének záloga lehet a megfelelő munkavédelmi ruha

Egyes munkakörökben veszélyes közegben dolgoznak a munkavállalók, így számukra igen fontos, hogy megfelelő védőruházatban végezzék feladataikat. A munkáltatóknak ugyan törvényi kötelezettsége bizonyos eszközök biztosítása a dolgozók számára, de a kötelező feladatokon túl érdemes egyéb szempontokat is figyelembe venni a munkavédelmi ruházat kiválasztásakor.

 

A légzőrendszer védelme

Feltehetően a 2020-ban kialakult helyzetnek köszönhetően már szinte mindenki megtanulta, mennyire fontos a légzőszervek egészségének védelme. Korábban is lehetett látni embereket maszkokban és álarcokban, aminek az oka az, hogy a légzőszervek biztonságát garantáló eszközökre bizonyos munkakörökben a szokottnál is nagyobb szükség van.

Feliratkozás RSS - munkaruha csatornájára